Nieuw Massief houten ledikanten


Nieuw in de collectie van Het SlaapHuys, de massief houten ledikanten van het Zwitserse kwaliteitsmerk Hasena. In 4 stappen uw eigen ledikant samen stellen naar uw eigen smaak. Hoe persoonlijk is dat!!

Stap 1: Kies uw bedmaat / frame
Stap 2: Kies uw type en hoogte poot
Stap 3: Kies uw type hoofdbord (kan ook zonder)
Stap 4: Kies uw houtsoort en kleur

Kijk in onze webshop onder de tab ledikanten naar een aantal voorbeelden. Er zijn nog veel meer modellen / kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Laat u adviseren in de winkel.

Het SlaapHuys
Wieder 35
1648 GA De Goorn

Van Cadsand matrassen


Matrassen Van Cadsand

Smart solutions for superior sleeping

De wereld om ons heen verandert: alles wordt beïnvloed door snelle technologische ontwikkelingen. Behalve bij ons bed, waar we dertig procent van ons leven in doorbrengen! Daarom ontwikkelde Van Cadsand Sleepradar: een innovatieve device die in uw matras wordt geïntegreerd. En geheel contactloos uw slaap analyseert en tips geeft hoe die te verbeteren. Zo haalt u het maximale uit uw nachtrust en voelt u zich fitter dan ooit!

Superior sleeping comfort

Het eerste contact met de matras is zeer aangenaam en zacht voor uw huid. De matras vormt zich prettig rond uw lichaam, en vult uw lage rug, taille en knieholte comfortabel op. Uw schouder, heup en benen hebben alle ruimte, zodat u zich ontspannen kunt bewegen.

De matrassen worden opgebouwd uit prachtige materialen zoals zeer zacht gebreide stoffen, innovatieve schuimen en hoogwaardige pocketveertjes. Zo ontstaan kwalitatief zeer hoogwaardige matrassen, die zorgen voor een optimaal slaapcomfort.  

Er zijn 4 verschillende Van Cadsand matrassen met Sleepradar, welke ieder op een unieke manier aanvoelen en het lichaam ondersteunen. Wij adviseren u graag welke Van Cadsand matras het beste bij u past.

 

Tevreden klanten / topsporters aan het woord


Een goed matras is belangrijk, zeker voor topsporters met een beginnende hernia. We kunnen Ramon van Het SlaapHuys in De Goorn niet genoeg bedanken!! Hij is 'even' van Noord-Holland naar Brabant en terug gereden, zodat Marieke haar rug goed ondersteund wordt in het buitenland! Dat noemen we nog eens service!! Voor top advies en serviceNaar boven