Comfort en zorgbedden


Senioren en zorg

Eigenlijk gebruiken wij de term seniorenbedden niet graag, iedereen wilt immers lekker slapen met allegemakken die bij hen past. Maar het is op dit moment nog de meest bekende naam voor een bed en slaapsysteem wat een duidelijke plus aan comfort bied. Onze senioren bedden zien er hetzelfde uit als de meeste andere bedden. U hoeft bij ons geen enkele concessie te doen in uw voorkeuren en/of welke opties en mogelijkheden het bed moet hebben. Of u nou een boxspring bed of ledikant zoekt met extra functies, bij Het SlaapHuys slaagt u altijd. Wij bieden hiermee toekomstbestendige oplossingen voor een duurzaam en comfortabele nachtrust.

U hoeft niet meteen te denken aan een ziekenhuis bed bij zorg / comfortbedden met meer mogelijkheden.Bij heel veel bedden zijn namelijk opties om meer mogelijkheden op latere tijd uit te bouwen. Nagenoeg er behoefte of noodzaak aan is.

Elk bed word zorgvuldig geadviseerd naar onze ervaringen maar uiteraard ook naar uw wensen. Het gaat namelijk om U!! Wat past het beste bij u en welke mogelijkheden zijn er en waar moet je eigenlijk allemaal op letten.

Denk daarbij aan instaphoogtes, onderhoud, zijn er later meerdere behoeftes nodig etc. In onze webshop kunt al diverse producten bekijken. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom waar wij diverse producten hebben staan en wij u goed kunne adviseren en informeren.

Het SlaapHuys
Wieder 35
1648 GA De Goorn
0229 236608
info@hetslaaphuyshoorn.nlNaar boven